Have nr. 65 til salg

Fuldt isoleret bjælkehytte med anneks til salg.

Vi sælger nu vores skønne bjælkehytte i Åbyhøj, da vi er flyttet i hus uden for byen.
Bjælkehytten er opført i 2009 og i gedigen kvalitet med et beboelsesareal på i alt 37,5 kvm. plus en hyggelig hems på 12 kvm. Der er i 2016 vedtaget mulighed for bebyggelse op til 50 kvm, hvilket giver rig mulighed for at bygge til og sætte sit eget præg på den endelige udformning. Til hovedhuset hører en stor sydvendt terrasse, der ligger hyggeligt og privat på hyttens 480 kvm store naturgrund.

Bjælkehytten er gennemgående bygget i materialer af høj kvalitet, er godt vedligeholdt og har et sundt og behageligt indeklima. Den er opført af 68×145 mm bjælker i skandinavisk nåletræ med termoruder, Shingles tagpap med underpap og ståltagrender. Hytten er isoleret med dampspærre, 130 mm rockwool og beklædt med lysbejdsede profilbrædder samt birkefinérsplader. Der er desuden installeret et stort solcelleanlæg på 480 watt bestående af 4 store sydvendte solar paneler. Der medfølger en sinus inverter af høj kvalitet (700W), så der også kan tilsluttes almindelige elektriske apparater. Hele anlægget kører på gruppetavle med sikringsrelæ og styremodul, der indikerer anlæggets tilstand, forbrug og opsparing.

Der er i 2010 opsat et dejligt, anvendeligt anneks i nær forbindelse med huset. Annekset er opført i 45 x 145 mm bjælker også med termoglas, Shingles tagpap og ståltagrender.
Bjælkehytten er indrettet med et gennemført fokus på høj funktionalitet, æstetisk gode løsninger samt optimal udnyttelse af alle kvadratmeter. Huset rummer en lys, højloftet stue med godkendt Morsø brændeovn og opgang til hems, et lille børneværelse med indbygget høj seng, køkken med fritstående stålbordsplader samt nyere gaskomfur og større gaskøle/fryseskab (180 l.). Endelig er der klargjort til vådrum, hvor der blot mangler maling, den sidste vvs fra vandindstik til hane samt den endelige installering af toilet og brusekabine for at gøre dette fuldt funktionelt. Hertil medfølger et nyindkøbt og aldrig brugt 12 volts lugtfrit muldtoilet samt ubrugt gasvandvarmer, som kan levere 10 liter varmt vand i minuttet. Begge disse står stadig i indpakning.

Bjælkehytten er roligt beliggende som en del af den lille og hyggelige haveforening HF Enghaven i Åbyhøj. Foreningens lukkede stisystemer grænser op til Gammelgaardsskolen, hvor der er boldbaner og flere legepladser. Enghaven er ikke med i haveforeningssammenslutningen, hvilket indebærer en højere grad af individuel frihed som følge af et mindre omfattende regelsæt, end man kan finde i andre foreninger.

Pris: 525.000
Henvendelse rettes til Daniel M. Blaabjerg-Zederkoff på tlf.nr. 20 15 03 18 eller pr mail til zederkoff@gmail.com.