Have nr. 71 sælges SOLGT

Efter 33 år i Enghave er tiden kommet til at sælge den – i mine øjne – skønneste plet i Åbyhøj.

Vi har en velfungerende forening med bl.a. årlig sommerfest

Haven ligger højt og vender mod syd med udsigt ud over Aarhus.
Tæt på byen og alligevel med en dejlig stilhed og stor himmel.
Grunden er på ca 500m² og huset er på 37m². Det er tilladt at bygge 13² til.
Der må også bygges et skur på 4m².

I 1999 fik jeg bygget  et nyt hus. Det er opført af et tømrerfirma og er i lærketræ, med ståltagplader og isolering. Gulvene er fyrretræsbrædder. Huset er velholdt med ny terrasse fra 2014. Ved østgavlen er der en udendørsvask af rustfrit stål. Regnvandstønde og faskiner sørger for afløb fra taget.
Der er en stue i forbindelse med køkken med gaskomfur og vask, lille soveværelse, badeværelse med bruser, toilet og håndvask, og et redskabsrum med velfungerende motorplæneklipper og haveredskaber. Huset opvarmes af en Morsø brændeovn. Til opvarmning af badevandet er der en gasvandvarmer. Spildevandet fra køkken og bad løber ud i en lukket samletank på 5000 liter, som tømmes efter behov.

I forhaven mod nord er der planter, der passer til skygge og som ”passer sig selv”. Langs med husets vestgavl er der et surbundsbed med pryd- og nytteplanter, f.eks. blåbærbuske. I haven er der et bed med roser, stenbed samt et højbed i stål med bænk fra 2014, samt kirsebærtræ, blommetræ, frugtbuske og jordbærbed. Den største del af haven er lagt ud som græsplæne med en lille bålplads.

 

SOLGT !