14. juni 2012

Trailer

Traileren kan lejes for 40,- pr. dag eller du kan blive medlem af TrailerKlubben®  og få din egen nøgle samt mulighed for at reservere traileren online.
Prisen er 300,- kr for at blive fuldgyldigt medlem i trailerens levetid, og derefter koster det ikke noget at bruge traileren.

Er du ikke medlem af TrailerKlubben og kun vil leje den en enkelt dag kan du kontakte Jesper i nr. 42. jesper@hf-enghave.dk eller mobil 20 40 86 28

Husk at gennemlæse reglementet nederst på siden.

For at booke: klik på en dato, og skriv navn og havenummmer.

Her kan du se hvornår Trailerklubbens trailer er booket

 

Lidt du skal være bekendt med ved brug af traileren:

Hvis man låner traileren ud til venner og bekendte, står man selv for indkassering af penge fra disse (40 kr pr dag) (ikke medlemmer skal altid betale engangsbeløbet uanset familieforhold). Medlemmer sørger for at overdrage pengebeløbet til Jesper eller Katrine. Medlemmer er ansvarlig for trailerens stand efter udlån til venner og bekendte…

Lejeindtægt bruges til vedligehold og afbetaling af restgæld.

Før hvert brug skal du huske at se om traileren er i orden. Er traileren i uorden, skal du give besked før du tager den.
Hvis du eller en anden først finder ud af noget er galt med traileren efter du har brugt den, hænger du på den og skal udbedre fejlen eller betale dig fra det 🙂

Hvis låsen bortkommer, erstatter man selv denne, inkl. nøgler til medlemmerne. HER kan du se hvordan låsen monteres eller placeres når den ikke er i brug.

Obs: Fastsurring af reb må kun ske ved hjælp af bøjler på undersiden af trailerne. De runde “knapper” må kun bruges til fastgørelse af pressenning.

Overlæsning er ikke tilladt, vi henholder til at du overholder belastningen på 325 kg (samlet vægt for traileren: 500 kg).

Vær obs på at pressenningen har en op og en ned-side – den matte side skal vende opad (så generende spejling undgås).

Der er monteret adaptorstik på traileren, som passer til ældre (7-polet) og nyere (13-polet) biler. Sørg som udgangspunkt for at det er det ældre stik (7-polet) der sidder på (adaptoren der er påmonteret).

 

Traileren skal altid afleveres i samme stand eller i bedre stand end den var før du brugte den 🙂

Kendte fejl og mangler:Ny Trailer