26. juni 2012

Nyt trailermedlem

Vi er nu klar med åbningen af den nye trailerklub 🙂 Vi har en nøgle klar til dig, der har betalt til ordningen og den kan du få udleveret ved henvendelse til Jesper (have 42) eller Katrine (have 45).

Traileren skal som udgangspunkt bookes i god tid, og dette gøres via kalenderen på hjemmesiden. Det meget hemmelige password har du fået pr sms, og dette må ikke udleveres til ikke-medlemmer.

På bookingsiden findes en beskrivelse af de generelle regler for brug af traileren. Husk at læse dette grundigt igennem, så vi sikrer at alle i klubben forbliver glade og tilfredse 🙂

Et par ting du skal være obs på:

Hvis man låner traileren ud til venner og bekendte, står man selv for indkassering af penge fra disse (40 kr pr dag) (ikke medlemmer skal altid betale engangsbeløbet uanset familieforhold). Medlemmer sørger for at overdrage pengebeløbet til Jesper eller Katrine. Medlemmer er ansvarlig for trailerens stand efter udlån til venner og bekendte…

Man er selv ansvarlig for sin egen nøgle.

Lejeindtægt bruges til vedligehold og afbetaling af restgæld.

Således ser budgettet i klubben ud:

Prisen for traileren: 7495,-

Nummerplade: 590,-

Pris på låsen og nøgler: 1400

Indtægt fra medlemmer: 4650,-

Overført fra sidst-eksisterende trailerklub: 2740,-

Restgæld: 2100,-

 

Husk altid at booke i god tid, og hvis man bruger traileren med kort varsel, så tjek altid kalenderen, om den er booket. Hvis du ønsker at booke traileren i mere end en dag, skal dette ske i så god tid som muligt, og med mindst en uges varsel.

Vær obs på at pressenningen har en op og en nedside – den matte side skal vende opad (for at undgå generende genskin)

Der er monteret adaptorstik på traileren, som passer til ældre (7-polet) og nyere (13-polet) biler. Sørg som udgangspunkt for at det er det ældre stik (7-polet) der sidder på (adaptoren der er påmonteret).