Kategoriarkiv: Havekøbs listen

Prøve

Have nr. 11 til salg

Skøn oase i hjertet af Åbyhøj

Skøn og charmerende kolonihave i Haveforeningen Enghaven til salg. Den frodige have bugner med bær, buske og roser. Huset består af et hovedhus på 40 m2, som indeholder et soveværelse med plads til dobbeltseng, en spisestue/orangeri og et rum med køkken og stue med brændeovn. Forbundet med en træterrasse er der ved siden af et lille hus med multtoilet og håndvask.

Huset er forsynet med solceller, som er nok til at drive et lille køleskab + mindre elektronik. I køkkenet kan man lave mad på et gaskomfur, samt en gasovn. En SolarVenti ventilerer huset, så det også i vinterhalvåret holdes tørt og sundt. Der er ikke indlagt almindelig strøm i haveforeningen, men der diskuteres hvorvidt det skal indlægges i forbindelse med planlagt kloakering i hele foreningen i 2021.

Huset kan udvides/tilbygges til de maximalt tilladte 50 kvm. + overdækket terrasse max. 15 kvm. Kloakering i Enghaven går i gang hen over vinteren. Fra træterrassen er der udsigt til Åbyhøj kirke. I haven findes tillige en stenterrasse og skøn krog med bålplads. Alt emmer af fred og hygge – og dog er byen lige uden for døren.

Der betales pt. 5000 kr. pr. år til kloakering og en årlig haveafgift på ca. 3700 kr. plus vand. Vinterbeboelse i haveforeningen er ikke tilladt, men man kan sagtens fyre op i brændeovnen og nyde vinterhaven på en snefyldt dag.

Prisen for kolonihaven er 700.000kr

Kontakt Benjamin French på tlf. 53760944 for yderlige info eller fremvisning.

 

Have nr. 6 til salg – SOLGT

Vi sælger vores oase af en kolonihave, hvor vi de sidste seks år har nydt at være. Haven er cirka 400 m2 med et nyere træhus på 50 m2 og ligger midt i rolige Åbyhøj blot 10 minutters cykeltur fra Aarhus centrum.

Huset er professionelt bygget i 2009 og senere udbygget i 2017. Adgang til huset sker fra en overdækket terrasse til et stort køkken/alrum fordelt over en vinkel. Med loft til kip og et flot lysindfald er der i rummets ene vinkeldel god plads til både spisebord og sofaafdeling. Her er husets brændeovn også placeret, som spreder masser af varme og hygge på kolde dage. I åben forbindelse er der i rummets anden vinkeldel et velindrettet køkken med masser af skabs- og bordplads. Ovenpå køkkenet er der en rummelig hems med god plads til en dobbeltmadras. Der er et badeværelse med separat bruseniche, vask og slip-og-træk toilet. Fra stuen er der adgang til et soveværelse, som har egen udgang til haven.

Der er solceller på taget, som producerer 12 volt strøm og en inverter, som kan konvertere dette til 230 volt strøm. En SolarVenti ventilerer huset, så det også i vinterhalvåret holdes tørt og sundt. Der er ikke indlagt almindelig strøm i haveforeningen, men der diskuteres hvorvidt det skal indlægges i forbindelse med planlagt kloakering i hele foreningen i 2021.

I havens ene ende binder en stor træterrasse huset sammen med højbede, redskabsskur, sandkasse og et fantastisk orangeri med isoleret trægulv og store vinduespartier i mahogni. Her har man i store dele af året en ekstra stue, hvor lyset og udsigten til haven er unik. Et stort og gammelt blommetræ skaber skygge og en hyggelig stemning midt på terrassen.

I havens anden ende findes foruden et cykelskur flere frugttræer, bærbuske, blomsterbede og køkkenhave.

Haven ligger bag Åbyhøj kirke i Haveforeningen Enghave, som ikke medlem af kolonihaveforbundet, hvilket giver større individuel frihed og et mindre omfattende regelsæt end andre foreninger. Det betyder blandt andet, at brændeovn er tilladt og at kolonihaverne bliver solgt til markedspris. Foreningen har en velfungerende bestyrelse, mange hyggelige fællesarrangementer i fælleshaven og rare og hjælpsomme beboere.

Der betales pt. 5000 kr. pr. år til kloakering og en årlig haveafgift på ca. 3700 kr. plus vand. Vinterbeboelse i haveforeningen er ikke tilladt, men man kan sagtens fyre op i  brændeovnen og nyde vinterhaven på en snefyldt dag.

Læs mere om haveforeningen her: https://www.hf-enghave.dk

Have nr. 54 til salg – SOLGT

Nybygget bjælkehus i Åbyhøj sælges.

Nyd sommeren i et dejligt bjælkehus med frodig have.

Bjælkehuset er opført af den tidligere ejer mellem 2012 og 2020 og er opført i massive fyrrestammer og sokkel af fuldstøbt beton. Al interiør, som borde, skabe, døre og vinduer er ligeledes snedkereret i fuldtømmer af tidligere ejer. I huset er der stue, badeværelse, soveværelse og aflukket hems med vindue. I forlængelse af køkkenet er en dejlig stor stue med masseovn af finsk type. Der er plads til sofahjørne og spisekrog. I badeværelset er der bruseniche, vask og separat toilet (der kommer kloakering i foreningen i løbet af det næste år). Fra stuen er der adgang til soveværelset. En dobbelt terrassedør fører fra stuen ud på en stor sydvendt veranda.

Haven er velholdt og indeholder to gamle charmerende æbletræer, et kirsebærtræ, birketræ og diverse buske. Til køkkenhave er der fire højbede og der er bygget et drivhus og redskabsskur samtidig med opførelsen af bjælkehuset. En gangbro i massive egeplanker, fører gennem haven, fra verandaen til havelågen.

Masseovnen opvarmer huset ved at afgive varmen jævnt over flere dage, så der ikke behøves at fyres hver dag, for at holde huset varmt igennem vinteren. Elektriciteten dannes via solceller, som er tilsluttet en inverter, så du har helt almindelig 220V. Det varme vand, kogeplader og køleskab kører upåklageligt på gas.

Huset er 40 m2

Om haveforeningen:

Enghaven er ikke medlem af kolonihaveforbundet, hvilket giver større individuel frihed og et mindre omfattende regelsæt end andre foreninger. Haveforeningen har en velfungerende bestyrelse og et godt socialt miljø, præget af hjælpsomhed og venlighed.

Årlig haveafgift: kr. 3.700 ekskl. forbrug af vand. Årlig opsparing til kloakering i HF er på kr. 5.000. Ved overtagelse betales desuden 100 kr i indmeldelse i HF.

 

Ved interesse, kontakt venligst:

Lasse Schou Thoby

 

 

Have nr. 81 til salg – SOLGT

Dejlig kolonihave i Åbyhøj sælges

Skøn oase tæt på Århus sælges. Her har du mulighed for at nyde forår/sommer i hyggelige, grønne omgivelser.

Haven er en solrig have på 540 m2 med frugttræer, bærbuske, smukke blomster og buske. Bagerst i haven står to lærketræshøjbede og et lille drivhus, hvor der er mulighed for at dyrke forskellige ting.

Huset er 27 m2 stort med entré, toilet med træk og slip, køkken, stue og hyggeligt soverum. Der er en velfungerende Morsø brændeovn, der nemt varmer huset op på kolde dage. I køkkenet er der gaskomfur og gaskøleskab. Under halvtaget er der desuden en brusekabine, hvor vandet varmes op af en gasvandvarmer. 

Huset fik i 2015 nyt tag med ekstra isolering. I 2016 blev der bygget et 10 m2 stort skur. Der er to solceller på taget, der giver 12 volts strøm i huset, så mobil og I-pad kan lades op. Der er også en konverter, der kan omdanne 12 til 230 volt, da der ikke er indlagt almindelig strøm.

Haven ligger bag Åbyhøj kirke i Haveforeningen Enghave. Enghaven er ikke medlem af kolonihaveforbundet, hvilket giver større individuel frihed og et mindre omfattende regelsæt end andre foreninger, hvilket bl.a. betyder at brændeovn er tilladt og at kolonihaverne bliver solgt til markedspris. Foreningen har en velfungerende bestyrelse, mange hyggelige fællesarrangementer i fælleshaven og rare og hjælpsomme beboere. Der er planlagt lovpligtig kloakering i hele foreningen i 2021. 

Der betales pt. 5000 kr. pr. år til kloakering og en årlig haveafgift på ca. 3700 kr. plus vand https://www.hf-enghave.dk   

Kontakt: Anne Bech

 

Have nr. 79 til salg – SOLGT

Denne skønne oase midt i Åbyhøj sælges, så du har mulighed for at nyde hele sommeren i den velanlagte og solfyldte have…

Hus: 45 kvm
Have: 550 kvm

Hytten er for nogle år siden fornyet med en skøn 45 m2 Panbo bjælkehytte, som er hentet ved Vesterhavet. Du kommer direkte ind i et fint HTH køkken med lille slagbænk/mindre spisekrog, til den anden side findes badeværelse med bruseniche, vask og separett toilet (der kommer kloakering i foreningen i løbet af det næste år) samt et børneværelse med dobbelte køjesenge. I forlængelse af køkkenet er en dejlig stor stue med brændeovn, sofahjørne og spisekrog. Herfra er adgang til soveværelset. Fra stuen går man af dobbelt terrassedør ud på en skøn stor sydvendt terrasse. Der er en god terrasse mere, som ligger helt perfekt ift. aftensolen under et stort æbletræ.
Haven er velholdt og indeholder to gamle charmerende æbletræer (de er nænsomt beskåret), pæretræ, blommetræ og diverse bærbuske. Højbede med primært jordbær. Masser af smukke blomsterbede og skønne gamle roser. Og selvfølgelig er der også en bålplads. I bunden af haven er et drivhus med en gammel, gavmild vin og bag det ligeledes en hyggekrog med masser af krydderurter. I haven er også et fint skur og trappeudgang mod Klokkervej.

Huset opvarmes med brændeovn. Energien kommer fra solceller (fra 2015), som er tilsluttet en inverter, så du har helt almindelig 220V i stikkontakten. Det varme vand, komfur og køleskab kører upåklageligt på gas (alt købt i 2015 i forbindelse med totalt renovering).

Om haveforeningen
Enghaven er ikke medlem af kolonihaveforbundet, hvilket giver større individuel frihed og et mindre omfattende regelsæt end andre foreninger. Haveforeningen har en velfungerende bestyrelse og et godt socialt miljø, hjælpsomhed og sammenhold. Vinterbeboelse i haveforeningen er ikke tilladt, men man kan sagtens fyre op i  brændeovnen og nyde vinterhaven på en snefyldt dag.

Årlig haveafgift: kr. 3.700 ekskl. forbrug af vand. Årlig opsparing til kloakering i HF er på kr. 5.000. Ved overtagelse betales desuden 100 kr i indmeldelse i HF.
Kontakt:
Malene
53851005

Have nr. 1 til salg – SOLGT

Stor og dejlig kolonihave med mulighed for selv at præge huset.

Vi sælger vores dejlige kolonihave på 440 m2, da vi er flyttet fra byen og bruger den for lidt. Haven er lidt større end gennemsnittet og er beplantet med en blanding af gamle og nye træer, med et gammelt og frodigt æbletræ i centrum. Huset er bygget omkring en togvogn, hvor beklædningen trænger til en kærlig hånd, så der er rig mulighed for selv at skabe den kolonihave man måtte ønske sig. Desuden er der i forlængelse af huset en overdækket terrasse på ca. 10 m2.

Haven ligger centralt bag Åbyhøj kirke i Haveforeningen Enghave, der ikke er medlem af kolonihaveforbundet. Det betyder bl.a. at det er en fri kolonihaveforening uden mange regler, at brændeovn er tilladt og at kolonihaverne bliver solgt til markedspris. Foreningen har god økonomi, en velfungerende bestyrelse, mange hyggelige fællesarrangementer i fælleshaven og søde og hjælpsomme beboere. Der er planlagt lovpligtig kloakering i hele foreningen i 2021.

Den årlige haveafgift er ca. 3700 kr. plus vand. Desuden indbetales 5000 kr/år til kloakopsparing.

Kontakt Jonas Tranberg Hansen for mere info og fremvisning.

Mail: mail@stillwalker.dk

Tlf: 31416590