Have 65 sælges SOLGT

Bjælkehytte med anneks i nr. 65.

Hovedhuset er opført for omtrent 3 år siden og består af energiramme efter bygningsreglementet med 68 x135mm bjælker i skandinavisk nåletræ med termoruder, Shingles tagpap med underpap og ståltagrender. Den er fuldt isoleret med 130mm rockwool, dampspærre og beklædt med 20mm lysbejset profiltræ. Holder varmt til de enkelte overnatninger, der er tilladt udenfor sæssonen og de store minusgrader vi oplever samt svalt om sommeren.
Annekset er fra 2010 og bygget til bad/toilet/gæsteværelse i 45 x 145mm bjælker også med termoglas, Shingles tagpap og ståltagrender.

Huset opvarmes med en Morsø brændeovn og kommer med komplet nyinstalleret, fritstående køkken med stålbordplader, aldrig brugte hvidevarer i form af Elektrolux EKG6011X Gaskomfur m. gasovn og Gaskøleskab i mærket Taver Model T171, hvilket er en producent, der igennem 25 år har specialiseret sig i gaskøleskabe, som kan klare sig i sydlandske temperaturer.
Derudover er der nyindkøbt og aldrig brugt gasvandvarmer, som ikke brænder med konstant vågeblus men tænder automatisk ved vandgennemstrømning og kan levere 10 liter varmt vand i minuttet.
Der er støbt betonbrønd udenfor huset til placering af gasflaske.

Desuden har jeg monteret og installeret foreningens største solcelle anlæg på 480Watt med batteripark på 500 kilowatt timer støbt i betonbrønd for at holde den tør og tempereret.
Der er monteret 4 store solar paneler mod syd på et modul, der kan tiltes fra 0° til 45°, hvilket giver den optimale udnyttelse af solen alt efter årstiderne og solens placering på himlen.
Der medfølger en sinus inverter, der konverterer 12V DC til 220V AC så der også kan tilsluttes almindelige elektriske apparater.
Desuden medfølger 10stk yderst strømbesparende LED pærer, som kører på 5W 12v.
Hele anlægget kører på gruppetavle med sikringsrelæ og styremodul, der indikerer anlæggets tilstand, forbrug og opsparing.
Batteriparkens 500KW/T svarer til, at man kan drive 2 lamper og en boomblaster (stor ghettoblaster) i 25 dage, hvis man slukkede for solen. Med andre ord, har jeg aldrig manglet strøm. Anlægget er monteret for 1 år siden.

Boligareal: Hovedhus 27.5m2 med hems på 12.5m2 + anneks 9.5m2 og 480m2 naturgrund, som ligger i haveforeningen Enghave i Åbyhøj.
HF. Enghave er ikke med i haveforeningssammenslutningen, hvilket betyder, at den ikke er under det ellers ret så omfattende regelsæt, man kan finde i andre foreninger. Det er ikke helårsbeboelse men der er vand hele året skulle man ønske at tage en overnatning.

Pris.

Henvendelse:
Daniel