Gode råd søges

Hejsa alle enghavefolk. Jeg er overbevist om at der iblandt flokken her findes indtil flere hækkeeksperter, hvorfor jeg sender denne lille anmodning om gode råd afsted.

Jeg har i min have et problem med mindre stykker af min ligusterhæk. den er i år blevet noget tynd i det flere steder, hvilket jo hverken er pænt at se på, eller fordrende for privatliv bag hækken. Jeg er lidt af en novice i havemiljøet, og kan ikke helt lure hvad der er smartest at gøre ved “hullerne”. Jeg har anskaffet nogle ligusterskud, som jeg overvejer at plante ind i den eksisterende hæk, men er lidt i tvivl om hvorvidt det kan lade sig gøre at få hækken tæt derved.

Da jeg har ligusterhæk det meste af vejen rund om haven, og personligt bedre kan lide bøgehæk, overvejer jeg desuden helt at fjerne ligusteren til fordel for at plante bøgehæk videre rundt i haven. er der nogle af jer der ved hvad tidshorisonten og pris ville være på dette? det drejer sig om ca. 10 meter hæk.

Mvh.

Mads, Have 76