Have nr. 37 til salg – SOLGT

Vi sælger nu vores idylliske og utroligt velfungerende kolonihave i nr. 37, som har været på familiens hænder i 9 år, men som vi nu skiller os af med, fordi vi er flyttet til Vestjylland.

Huset er et fint, let isoleret kvalitetstræhus, som er udstyret med brændeovn i en hyggelig stue med sovesofa, og spiseplads, hertil et velfungerende og charmerende køkken med gaskomfur med både blus og ovn.

Huset indeholder et lille rum, der pt. bruges som viktualierum og opbevaring, men som tidligere har været brugt som soveværelse for familiens mindste barn. Der er muldtoilet i et separat rum. Hertil en lille entre med gaskøleskab som holder dine øl, vand og madvarer perfekt kølige hele sommerperioden. Udendørs er der installeret gasvandvarmer og et fint brusebad, så du kan nyde at bad i det fri – dog diskret afskærmet bag hæk og hus.

Huset har helt nyt undertag og tag. Da vi lagde taget, foretog vi desuden supplerende isolering. Huset fremstår i det ydre velholdt, både hvad angår vinduers, døres og vægge.

På grunden står også en fin ombygget skurvogn, som vi bruger til redskabsskur. Denne fremstår også i absolut god stand – vi har for nyligt monteret ny bræddebeklædning og helt nyt tag. Ved skurvognen finder du også et fint brændeskur.

Drivhuset er en historie for sig selv. Her er der igennem de sidste 9 år blevet produceret et utal af velsmagende tomater, chilifrugter, agurker og meget mere. Udover selve produktionen har det fungeret som et hyggeligt rum for et glas vin eller to og masser hygge. Drivhuset er kendt for at have kolonihaveforeningens nok mest sirlige automatvandingsanlæg der med små slanger automatisk giver hver plante vand i hele sommerhalvåret.

Haven er en historie for sig – der er blommetræ og et ældgammelt Ingrid Marie-æbletræ, der både giver frugter og en dejlig skyggeplads i sommerens sol. Hertil højbede, der bugner med jordbærplanter, og hvad vi ellers har dyrket af salat, kål, jordskokker, kartofler etc. Haven er velholdt og er om sommeren, når der er blade på hækken, meget isoleret. Du finder desuden ribs, stikkelsbær, hyldebær, blåbær, blommetræ og mange andre skønne ting i haven.

Alt i alt kan man sige om nr. 37, at det er en perle, både hvad hus og have angår. Vi har aldrig følt behov for at installere strøm, men hvis du er til det, kan du lade dig inspirere af mange af de andre haver i HF Enghave og installere et billigt solcelleanlæg. Du kan sætte dit eget præg på både hus og have, men du overtager også et sted, som kan tages i brug her og nu, uden der er behov for store istandsættelser eller øvrigt arbejde overhovedet.

Huset er ikke velegnet til beboelse i vinterperioden, hvilket heller ikke er tilladt i HF Enghave. Du kan dog sagtens fyre op i brændeovnen en snefyldt vinterdag og nyde en varm kop kakao og en pandekage, hvis du får lyst til en kolonihavetur, selv om det er vinter.

Ejerbevis handles med tilstedeværelse af person fra foreningens bestyrelse. Vores personlige ejendele følger ikke med huset, men alt udstyr, også i form af haveredskaber, plæneklipper, køkkenudstyr, møbler etc. følger selvfølgelig med i handlen.

Haven og husets data:
– Der betales pt. 5.000 kr. pr. år til kloakering (pt. udskudt til 2021), og årlig haveafgift er ca. 3.800 kr. plus vand. Den opsparing, der allerede er foretaget til kloakering, følger med huset.
– Hus: 28 m2, skur: 9,5 m2, drivhus: 10 m2

Kontakt os på christianprinds@yahoo.dk, hvis der er spørgsmål, som du ønsker besvaret forud for fremvisning.