Have nr. 38 sælges SOLGT

Vi sælger vores dejlige kolonihave

Tæt på Aarhus C og alligevel et åndehul helt for sig selv.

Selve huset er ét stort rum på ca. 14 m2 med køkken, spise- og soveplads. Det er småt og primitivt, men der er lige det, man har brug for og med udgang til overdækket og tillukket udestue på 12 m2, som fungerer som et ekstra rum. Det er virkelig et skønt rum – perfekt på en kølig sommeraften eller en regndag, hvor man kan sidde i ly og lytte til regnen på taget, mens man stadig har udsyn til hele haven og masser af lys.

Huset er istandsat i 2012, hvor det også blev udvidet med den overdækkede udestue samt en stor lærketræsterrasse, der vender mod syd. Terrassen er skøn, der er sol fra morgen til først på aftenen, og det er et virkelig dejligt sted at tage en slapper eller spise sin mad.

Bag huset ligger et redskabsskur på ca. 7 m2, hvor vi i 2012 fik etableret et rigtigt toilet. Der er dog ikke et decideret badeværelse men en udendørsbruser.

Selve haven er så fin. Der er et stort staudebed fyldt med forskellige blomster, roser, bærbuske, et æble- og kirsebærtræ. Der er højbede og et drivhus. Udenfor drivhuset er der en dejlig krog, hvor man kan sidde i sen aftensol og grille. Haven er 400 m2.

Der er solceller på taget, så man kan lade mobil og computer op. Og det kan jo suppleres med mere efter behov.

Haveforeningen er et dejligt sted med højt til loftet, mange hjælpsomme naboer og et godt sammenhold. Der bliver holdt mange hyggelige arrangementer som sommerfest, æblemostdag m.m.

Haven kan overtages hurtigt.

SOLGT !

Christine Enevoldsen