Have nr. 56 sælges SOLGT

Vi sælger vores skønne kolonihave.

Huset består af et stort alrum (køkken/stue), et soveværelse, et mindre værelse samt et badeværelse med toilet (træk og slip). Huset har store sydvendte vinduer i hele længden og ligger godt tilbagetrukket i haven med en stor terrasse og hele haven ugeneret foran. Nederst i haven ligger et stort drivhus.

Huset er løbende forbedret og vedligeholdt, og der er brændeovn, solcelleanlæg, solvarmepanel (solarventi), gaskøleskab, gaskomfur og gasvandvarmer.

Haven er velholdt med mange stauder, roser, liljer, klematis, rododendron, etc., og blomstringen i de mange bede kan nydes gennem hele sommeren. Lige udenfor køkkendøren ligger køkkenhaven med krydderurter, stikkelsbær, hindbær, brombær og ribs. Nederst i haven ligger yderligere en køkkenhave med bl.a. 4 højbede, tre æbletræer og to blommetræer.

Drivhuset er enhver haveejers drøm (læs: meget stort), og der vokser to gamle vinstokke, et kiwi- og et figentræ derinde, som giver dejlig skygge på solskinsdage. Der er god plads til både at sidde omkring havebordet i drivhuset og til at dyrke tomater, agurker, etc. i de mange plantekasser.

Haveforeningen ligger som en fredfyldt oase midt i Åbyhøj med høje gamle hække langs havegangene, og haveforeningen har altid været velfungerende, rummelig og frisindet.

Grund ca. 450 m2
Hus 40 m2 (må udvides til 50 m2)
Redskabsskur 4 m2
Brændeskur 4 m2
Drivhus 24 m2

SOLGT