Have nr. 74 til salg – SOLGT

Et velindrettet og unikt kolonihavehus på 50m2 med de tilladte ekstra 10m2 tilbygning(kostet 150.000kr) i 550m2 have med alt hvad hjertet begærer af frugttræer og blomstrende træer.

Fra de 15m2 overdækket terrasse går du ind i gang/bryggerset med masser garderobeplads, hvor der både er indgang til, et super funktionel og stilrent badeværelse med bruser og toilet, samt et køkken.

Køkkenet er stort og har meget skabsplads i det nye Ikea-køkken fra 2016, hvor en egetræsplanke fra nærtliggende savværk er bordplade og en lækker bænk. Den gamle brændeovn var tidligere i køkkenet, og nu flyttet centralt til stuen, men nu udskiftet til ny Aduro 13 med glas i siderne, så brændeovnen kan ses fra nærtliggende rum. Derfor er køkkenet nu et større opholds-/spiserum.

Fra køkkenet går du op i den mellemliggende stue/værelse, hvortil der er lækker speciallavet trappe af gamle bindingsværksbjælker, som fører op til den store hems, ca 12m2. I den mellemliggende stue står brændeovnen og med kig ned i den nye tilbygning/stue på 11m2 med masser af lækre lysindfald fra vinduer i alle siderne, samt fra 3 ovenlys. Der er yderligere opgang til en brugbar romantisk hems, hvor sol og måne ofte skinner ind dag og nat.

Alle vinduer og døre er termovinduer og de fleste enten nye eller fhv nye.

I haven er et super smukt og anvendeligt redskabsskur på 4m2, samt et orangeri/drivhus på ca. 18m2.

El-installationen er super bruger-/miljøvenligt og drevet af 400watt solceller og god dansk inverter med ren sinuskurve til Mac-computere. Der er netop lavet 12volt i hele kolonihavehuset med det innovative edb-stik, så der er yderst anvendelig og brugbar lys overalt.

Der er gas-varmer til vand i både køkken og bad, så man kan nyde et langt og varmt bad/badekar.

Prisen er til forhandling grundet vinterperiode, og med alternativer til overtagelse. Der gives afslag ved hurtig handel og pris aftales ved personlig fremvisning. Der er regninger for alle udbedringer siden køb for 4,5år siden.

Der betales pt. 5000kr pr. år til kloakering pt udskudt til 2021 og årlig haveafgift er ca. 3700kr plus vand.

Kontakt: Brian
mobil: xx