Have nr 9 sælges SOLGT

Dejlig kolonihave i Haveforeningen Enghave, 8230 Aabyhøj sælges.

Kolonihaven er placeret på nederste haverække i haveforening med 83 kolonihaver. Der er dejligt lysindfald fra C. A. Thyregods Vej, og fantastisk udsigt over Aabyhøj Kirke og ind over Aarhus. Der er dejlige naboer, og ligger med Fælleshaven Eliseminde som genbo. Eliseminde er haveforeningens fælles rekreative havelod med bålplads, som er etableret i 2015.

Haveforeningen er ikke medlem af Dansk Kolonihaveforbund, hvilket blandet har indflydelse på foreningens regler og vedtægter. De væsentligste forskelle er, at det er muligt at have brændeovn, samt at køb og salg foregår via udbud og efterspørgsel.

Kolonihaven er 40 m2 og består af stort fællesrum med køkken, spiseafdeling, sofaafdeling og legehjørne. Der er badeværelse, og hems med soveplads for 2. Pt. Sover vores børn i slagbænke i spiseafdelingen. Kolonihaven har brændeovn, gaskomfur/ovn, gaskøleskab, gasvandvarmer. Der er solcelleanlæg.

Haven er samlet set 400 m2. Haven er veletableret og enkel. Der er flisegang rundt om huset, og fliseterasse på begge sider af huset. Der er etableret stor sandkasse på 2 x 2 meter, 40 cm dyb, legehus, dækgynge og i sommers er der etableret legetårn i træ med rutchebane og klatregreb/væg. Endvidere er der dejlig bålplads omkranset høj, som giver læ og ryglæn.

Der er 2 skure med diverse haveredskaber, benzingenerator, dele-plæneklipper med naboen.

Der er stort højbed, stort gammelt æbletræ, kirsebærtræ, nøddebusk, diverse bærbuske, staudebed og rhododendronbed.

Haven er en fantastisk helle for familien, og  grundet brændeovnen kan den bruges stort set året rundt. Haven har været i familiens eje i snart 6 år, og ferier og fødselsdage er brugt her, og sælges kun, da vi grundet arbejde og fritidsinteresser oplever, at vi ikke bruger den nok, – og det er ærgerligt! Haven skal ses – og mærkes.

Pris:xxx