Huskoncert i have 18 torsdag d.11-9 kl 20

La Mano Ajena fra Chile (se pressemeddelelse nedenfor) er på turne i Danmark, og har valgt at bruge en af deres fridage på at give en koncert her i HF Enghave.

Koncerten bliver holdt i mit halvfærdige hus, så tag selv stole, drikke, gerne et stearinlys og hvad i ellers måtte have brug for med.

Meld gerne ind, hvis i har lyst at bidrage med noget (kaffe, kage, lys, oppyntning, oprydning, mad/overnatning til bandet, toilet/badefaciliteter el. lign)

Ta’ en halvtredser med pr mand, som går direkte til bandet.

Kom frejdigt!

Kristian Romme
60776476

”La Mano Ajena ” som betyder den fremmede hånd, blev dannet i 2002 i Santiago, hovedstaden i Chile.

Mange er gennem tiden emigreret til Chile fra hele verden, som således er en boblende gryde af forskellige kulturer, især når den gælder Verdensmusikscenen i Santiago.

Sigøjner, Klezmer, Latin, Raggae, Rock og Jazz er ingredienser i La Mano Ajenas stærkt ensiterende og medrivende show med stærke vokalt theatralske elementer inkluderet.

La Mano Ajena blev dannet på initiativ af multiinstrumentalisten Rodrigo Latorre, sax, trumpet, guitar og vocal; øvrige medlemmer som ialt betjener en stor vifte af instrumenter er Maria Fernanda Carrasco,vocal og percussion; Danka Villanueva, violin; Gabriel Moyla,saxofoner, harmonika og vocal; Joel Viera ,klarinet og sax; Alvaro Saez, trommer og endelig Christian Aqueveque på bas.

Yderligere oplysninger :

www.lamanoajena.scd.cl

www.myspace.com/lamanoajena