Have 67 sælges SOLGT

HAVEN ER SOLGT

Have med luksushus sælges

Haven er ved at blive anlagt, der er gravet faskiner og lavet drænsystem, og der er udlagt og stampet grus til stier og terrasser, der er forskellige buske, men ellers er haven parat til anlæg efter egen smag og interesse.

Huset er til gengæld i bedste færdige luksusstand. Det er gennemisoleret og med termoruder, så den hyggelige brændeovn let kan give varme også til et vinterbesøg.
Huset er de fulde 40 kvm. og med hems. Optimal indretning og udnyttelse af pladsen med amerikansk køkken, spisestuesektion, rummeligt sofahjørne og kontor/arbejdsafdeling under hemsen.
Der er stort lækkert gaskøleskab, nyt gaskomfur og fin køkkenplads. Der er toilet, velfungerende træk/slip, og der er brusekabine med separat stor gasvandvarmer. Der er solanlæg med tre gode fangere, sat lys op overalt, og med stik til pc, fjernsyn og andre behov.

Alt er nyt, lyst og det er tydeligt at der er kælet for det helt ned i detaljen. Huset er opført med fokus på æstetisk balance, lys, ro og velvære, og det er også det indtryk det giver. Huset skal opleves.

Pris

Kontakt Rasmus pr. mail for at høre nærmere om åbent hus arrangement:

 

HAVEN ER SOLGT