Have nr. 11 til salg – SOLGT

Skøn oase i hjertet af Åbyhøj

Skøn og charmerende kolonihave i Haveforeningen Enghave til salg. Den frodige have bugner med bær, buske og roser. Huset består af et hovedhus på 40 m2, som indeholder et soveværelse med plads til dobbeltseng, en spisestue/orangeri og et rum med køkken og stue med brændeovn. Forbundet med en træterrasse er der ved siden af et lille hus med multtoilet og håndvask.

Huset er forsynet med solceller, som er nok til at drive et lille køleskab + mindre elektronik. I køkkenet kan man lave mad på et gaskomfur, samt en gasovn. En SolarVenti ventilerer huset, så det også i vinterhalvåret holdes tørt og sundt. Der er ikke indlagt almindelig strøm i haveforeningen, men der diskuteres hvorvidt det skal indlægges i forbindelse med planlagt kloakering i hele foreningen i 2021.

Huset kan udvides/tilbygges til de maximalt tilladte 50 kvm. + overdækket terrasse max. 15 kvm. Kloakering i Enghave går i gang hen over vinteren. Fra træterrassen er der udsigt til Åbyhøj kirke. I haven findes tillige en stenterrasse og skøn krog med bålplads. Alt emmer af fred og hygge – og dog er byen lige uden for døren.

Der betales pt. 5000 kr. pr. år til kloakering og en årlig haveafgift på ca. 3700 kr. plus vand. Vinterbeboelse i haveforeningen er ikke tilladt, men man kan sagtens fyre op i brændeovnen og nyde vinterhaven på en snefyldt dag.

Prisen for kolonihaven er

Kontakt Benjamin French på tlf. Xx for yderlige info eller fremvisning.