Have nr. 27 til salg SOLGT

Vi sælger vores kolonihave

Da vi har købt hus, sælger vi vores højt elskede, grønne oase i byen. Haven er en dejlig lukket have med bærbuske, frugttræer og blomster fra de første vintergækker dukker op til sidst i september, hvor sankthansurten stadig står flot. Kolonihaven har været vores hjem i sommerhalvåret de sidste par år, hvor vi blandt andet har nydt is i solen på terrassen (lavet af bær fra haven), en lur i hængekøjen og udebad hver morgen. I vinterhalvåret har vi brugt kolonihaven som et hyggeligt tilflugtssted. At tænde op i brændeovnen en råkold vinterdag og nyde en varm kop kakao, mens man kigger ud på den frostdækkede have – det kan nu også noget.

Huset er velindrettet med hyggelige skæve vinkler i bedste kolonihavestil. Det består af en dejlig lys stue med udsigt over haven samt soveværelse, bad og køkken med spiseplads. Fra stuen er der udgang til den sydvendte træterrasse, der får huset 40 kvadratmeter til at føles som meget mere. Det er muligt at udvide huset med 10m2. Huset er velholdt med nyt køkken og bad. Hele haveforeningen blev tilsluttet kloaknettet i 2021 og der er indlagt strøm i 2022. 

Haveforeningen Enghave er en forening med højt til loftet, masser af søde mennesker og med et bredt udvalg af forskellige fællesarrangementer. Haveforeningen er ikke med i kolonihaveforbundet, hvilket betyder at foreningens medlemmer i højere grad selv er med til at sætte regler og rammer i foreningen. Det betyder også, at det f.eks. er tilladt at have brændeovn og at lave bål i haven. 

Ved interesse kontakt Lasse:

Tlf.: 
mail: