Have nr. 44 til salg – Solgt

Velindrettet hus midt i Åbyhøj, 10 min. cykeltur fra Århus C.

Vi sælger vores yndlings get-away, da vi er flyttet til København og desværre ikke får brugt huset nok. Vi har haft huset i 5 år og har nydt både ild i brændeovnen, sne på taget samt masser af solskin på terrassen. Huset sælges med virkelig gode naboer!

Kolonihavehuset består af et stort alrum (køkken/stue), et soveværelse samt et badeværelse med toilet (træk og slip). Huset har to sydvendte dobbelte glasdøre samt direkte udgang til en overdækket terrasse. Huset ligger godt tilbagetrukket i haven med en stor terrasse og hele haven ugeneret foran. Til højre for huset er tilbygget et skur, hvor der er plads til plæneklipper, brænde, generator og andet godt.

Der er Morsø brændeovn, solcelleanlæg (batterier fra 2016), gaskøleskab, gaskomfur med ovn og ny gasvandvarmer samt en Honda generator. Huset er løbende forbedret og vedligeholdt, og der er indenfor de sidste to år malet både indvendigt og udvendigt samt lavet nyt tag og loft over soveværelset foruden nyt tag over den overdækkede terrasse. Huset er i øvrigt forsynet med en 1000 L septiktank.

Haven har foruden græsplænen, 4 højbede to ”vilde” stauder og to æbletræer, et blommetræ og et pæretræ.

Haveforeningen ligger som en fredfyldt oase midt i Åbyhøj med høje gamle hække langs havegangene, og haveforeningen har altid været velfungerende, rummelig og frisindet.

Grund: 400 m2. Hus: 40 m2.
Der må udvides til 50 m2.