Have nr. 47 til salg – SOLGT

Charmerende og velindrettet kolonihave midt i Åbyhøj – 10 min. cykeltur fra Århus C.

Vi sælger vores fantastiske kolonihave, da vi har købt hus. Vi har haft denne perle i 8 år, hvor vi har nydt at holde haven, grille på terrassen og sidde indenfor på de kolde dage med ild i brændeovnen.

Kolonihavehuset består af et stort køkken-alrum (køkken/stue/soveværelse), en tilbygning med værelse og lukket hems samt et badeværelse med toilet (træk og slip) og brusekabine. Fra huset går man ud på den store, solrige træterrasse (fra 2017) med rigeligt plads til gæster og god udsigt over haven. Herfra går man ned i haven, der både byder på åbne områder med sol samt hyggelige skyggekroge. I bunden af haven ligger et stort arbejdsskur (fra 2015) og åbent redskabs/brændeskur bygget af fyrrestammer.

Haven byder på æble-, pære-, blomme- og mirabelletræer (med plads til hængekøje), 3 store højbede, et smukt blomsterbed og masser af bærbuske.

Der er brændeovn, vindmølle og solcelleanlæg med stor batteribank, stort gaskøleskab m. fryser, gaskomfur med ovn og nyere gasvandvarmer. Huset er løbende forbedret og vedligeholdt med bl.a. nye gulve + isolering, nye køkken- og badeværelseselementer, skorsten etc. Der er indenfor de sidste år malet både indvendigt og udvendigt, lavet nyt tag over stue+entré samt efterisoleret.

HF Enghave er ikke med i kolonihaveforbundet, hvilket betyder færre regler og større medbestemmelse. Foreningen ligger som en fredfyldt oase midt i Åbyhøj og rummer gode naboer og mange fælles aktiviteter.

Grund: 400 m2. Hus: 40 m2. Skur: 10m2.

Der betales pt. 5000kr pr. år til kloakering (pt udskudt til år 2021) og en årlig haveafgift på ca. 3700kr plus vand.

Kontakt Christian for fremvisning/info