Have nr. 51 til salg – SOLGT

Nyd sensommeren i kolonihaven. I hjertet af Åbyhøj med 4 km. til Århus C ligger denne charmerende kolonihave. Grunden er 480 kvm og økologisk dyrket gennem 15 år. Haven ligger med udsigt ud over haveforeningen.

Haven er velholdt med bærbuske, krydderurter, æble- og blommetræer, græsplæne, bålplads, udendørs bad. Selve kolonihavehuset er på 18 kvm og uden el. Der er indlagt vand og der er gaskomfur med ovn.  Huset er løbende vedligeholdt og forbedret. Det er lagt nyt tag, huset er isoleret og med Morsø brændeovn. Alt i alt et sundt træhus. Huset er indrettet i ét rum med spiseplads, køkken og sove/siddesofa. Huset kan nemt udvides eller tilbygges, da der er tilladt op til 50 kvm bebyggelse. Hertil kommer mulighed for evt. yderligere overdækket terrasse på 15 kvm. Kloakering i Enghave er under forberedelse. Fra den store træterrasse omkring huset, er der eftermiddags- og aftensol og udsigt ud over haveforeningen. Haven ligger syd/vestvendt i forhold til huset.

Der er nyt redskabsskur i haven på 8 kvm., bygget af en faglært tømrer. Der er drivhus i haven på 7 kvm. med masser af muligheder for at dyrke velsmagende tomater, chilifrugter, agurker og meget mere. Kolonihaven har en attraktiv beliggenhed, på en god grund i haveforeningen. Der er fred og ro og fuglefløjt og ingen støj fra biler.

Enghave er ikke medlem af kolonihaveforbundet, hvilket giver større individuel frihed og et mindre omfattende regelsæt end andre foreninger. Haveforeningen har en velfungerende bestyrelse og et godt socialt miljø, hjælpsomhed og sammenhold. Vinterbeboelse i haveforeningen er ikke tilladt, men man kan sagtens fyre op i brændeovnen og nyde vinterhaven på en snefyldt vinterdag.

Årlig have afgift: kr. 3.700 ekskl. forbrug af vand. Årlig opsparing til kloakering i HF er på kr. 5.000. Dvs. Der er mulighed for at opsætte solcelleanlæg eller vindmølle, som mange andre haver har og lave el på den måde.

Kontakt Mette på tlf. Xx forud for en fremvisning og ved interesse.
E-mail: