Have nr. 65 -Solgt

Skøn og fuldt isoleret bjælkehytte fra 2009 med hyggeligt anneks i idyllisk lille haveforening i hjertet af Åbyhøj.
Huset er godkendt til bebyggelse på parcelgrund, så der er tale om et reelt hus og ikke en bræddehytte. Dertil hører en dejlig have med stor sydvendt terrasse, hyggeligt og privat placeret på den 480 kvm store grund. Hytten indkranses af smuk gammel hæk og er roligt beliggende i et stille hjørne af foreningen, hvis lukkede stisystemer grænser op til boldbaner og legepladser. Med et beboelsesareal på i alt 38 kvm. + en hyggelig hems på 12 kvm er der rig mulighed for at bygge til op til de tilladte 50 kvm’s bebyggelse.

Bjælkehytten er indrettet med gennemført fokus på høj funktionalitet, æstetik og optimal udnyttelse af alle kvm. Den rummer en lys, højloftet stue med Morsø brændeovn og opgang til hems, et lille børneværelse med indbygget høj seng, fritstående køkken med stålbordsplader, nyere gaskomfur og gaskøle/fryseskab. Der er installeret et stort 480 watt solcelleanlæg til 30.000 i indkøbspris med sikringsrelæ og styremodul.

Bjælkehytten er bygget i materialer af høj kvalitet, er godt vedligeholdt og har et sundt og behageligt indeklima. Den er opført af 68×145 mm bjælker i skandinavisk nåletræ med termoruder og er helårsisoleret med dampspærre.  Der er i 2010 opsat et dejligt anneks i 45 x 145 mm bjælker, termoglas og ståltagrender. I hovedhuset er klargjort til vådrum, hvor der blot mangler den sidste vvs fra vandindstik til hane, endelig montering af toilet og brusekabine + finish (dette kan anslået klares på 2 arbejdsdage). Nyindkøbt 12 volts lugtfrit muldtoilet samt ubrugt gennemløbsgasvandvarmer medfølger. Begge står stadig i indpakning.

Enghave er ikke med i haveforeningssammenslutningen, hvilket giver større individuel frihed og et mindre omfattende regelsæt end i andre foreninger.