Have nr. 65 til salg SOLGT


Vi sælger vores grønne perle af en kolonihave, en skøn oase i Åbyhøj, 10 minutter på cykel fra centrum. I haven er der kirsebærtræ, æbletræ, stikkelsbær, brombær, hindbær, jordbærbede og en masse andre skønne spiselige/ikke-spiselige planter. Der er havedam, hvor salamandere hygger sig, haveskur, drivhus og hængekøjer til afslapning.

Huset er en fuldt isoleret og velholdt bjælkehytte, bygget i 2009, med brændeovn, klaver og skønne kroge. Den er opført i 68 x 145 mm bjælker i skandinavisk nåletræ med termoruder og er helårsisoleret med dampspærre. Derefter er der bygget et hyggeligt anneks. I alt et beboelsesarel på 38 kvm +  hems på 12 kvm. Der er rig mulighed for at bygge op til de tilladte 50 kvm’s bebyggelse.

Foreningen blev i 2022 tilsluttet el-netværket, hvor der blev installeret køle/fryseskab, komfur og diverse el-installationer. Der er samtidig mulighed for at bruge solcelleanlægget (480watt), som giver masser af gratis strøm. Badeværelset er renoveret i 2021 med nyt toilet og bad. Fra 2023 er det besluttet, at foreningen har helårsvand, altså er der strøm og vand igennem hele året.

Til huset hører en stor sydvendt terrasse, hvoraf en del er overdækket. Huset indkranses af en smuk gammel hæk, og er beliggende i et hjørne af foreningen, hvis lukkede stisystemer grænser op til boldbane og legeplads.

Haveforeningen Enghave er en forening med højt til loftet, masser af søde mennesker og med et bredt udvalg af fællesarrangementer i foreningens fælleshave. Enghave er ikke med i kolonihaveforbundet, hvilket betyder at foreningens medlemmer i højere grad selv er med til at bestemme rammerne. Det betyder også, at det fx er tilladt at have brændeovn og at lave bål i haven.