Have nr. 67 til salg – SOLGT

Dejligt kolonihavehus på 40 m2 i Åbyhøj.

Huset er et velbygget, tæt og solidt træhus. Det er 15-20 år gammelt, og vedligeholdt og arbejdet på løbende. Huset har termovinduer og god isolering. Der er massive plankegulve og hvidmalede vægge. Overalt er der et skønt lys pga. de mange vinduer.

Husets hovedrum er en stor stue i sammenhæng med et rummeligt køkken. Der er en virkelig god og effektiv Morsø brændeovn, som kan opvarme huset på nogle timer – også på kolde dage. Køkkenet er med gaskomfur, gasovn og gaskøleskab samt rindende vand (gas-vandvarmer kan sluttes til eksisterende installationer).

Huset har to små soveværelser – hver med plads til en dobbeltseng. En dejlig rolig hems og en alkove, som begge har gode store vinduer.

Der er et mindre badeværelse med toilet med træk-og-slip. Udendørs brusebad (gas-vandvarmer kan sluttes til eksisterende installationer). Der er direkte udgang fra badeværelset til ude-badet, så det fungerer fint.

Foran hoveddøren er der en lille overdækket veranda og man kommer ind i en entré med plads til opbevaring af tøj og sko.

Fra stuen er der dobbeltdøre ud til en stenterrasse omkranset af små bærbuske (solbær og stikkelsbær), jordbær, timian, oregano og løvefod. Vores æbletræ giver flere velsmagende æbler end man kan gnave, bage, koge og moste sig igennem.

Haven består desuden af græsplæne, bål-sted, tre højbede og et redskabsskur af ældre dato. På taget er der tre solpaneler, som leverer strøm til huset. Panelerne er tilsluttet tre 12V-batterier. Systemet giver strøm nok til lys og opladning af telefoner og computere.

Haveforeningen er tilsluttet vand, som sædvanligvis lukkes nogle måneder i vinterhalvåret. Huset har septiktank, men skal – som alle andre kolonihaver – tilsluttes det ordinære kloaksystem inden for en årrække.

Der er hyggelige fælles arrangementer i foreningen, f.eks. sommerfest, æblemost-dag, spisning og spontane initiativer i fælleshaven. Med beliggenheden i Åbyhøj er der 10-15 minutter på cykel til Aarhus centrum.

Det er et dejligt hus, som vi har nydt i syv år. Nu er vi flyttet fra byen og synes at det skal overgå til nogen, som kan få mere glæde af det.

Det er tilladt at udbygge huset med 10 m2 (op til 50 m2).