Have nr. 71 til salg SOLGT

Allerede når du træder ind af havelågen i have 71, bliver du omfavnet af en blomsterportal som byder dig velkommen i en af Enghavens smukkeste haver.

Have 71 er en anderledes have, hvor kvalitet, livsnydelse, og alle sanser kommer i spil.
Huset er et lille helårsisoleret kvalitets sommerhus på 37 etagemeter, fordelt på stue/køkken, soveværelse, badeværelse og et lille extra rum og en overdækket terrasse hvor du kan sidde i al slags vejr.
Huset er fra 1998 og tømrerbygget i økologisk lærketræ. Alt maling ude som inde er svanemærket og i bedste kvalitet.
Køkkenet er fra Ikea (2019) I badeværelset er der et kvalitetsbadekar (2019) toilet og håndvask og et lille vindue, hvor solen bryder igennem ved aftenstid.
Huset har et nyere solcelleanlæg, som man kan bruge det meste af sommerhalvåret. Der er trukket kabler samt stikkontakter i hele huset. Der bliver i foråret 2022 tilkoblet fast strøm og fibernet, så man er dækket ind med strøm hele året.
Haven er en oplevelse for sig. For det første har du haven vendt mod syd, så du bader i sol fra morgen til aften. Haven er niveauopdelt, som giver spændende muligheder. Der er på den nyanlagte terrasse i nederste del af haven mulighed for at have et vildmarksspa eller hvad fantasien byder én.  På terrassen øverst i haven, kan du nyde udsigten over Aarhus Syd. Haven er delt op i rum, hvor der både er plads til nydelse,  og også dyrke dine egne grøntsager. Haven har et meget gammelt kirsebærtræ med de helt rigtige store sorte kirsebær, som de sidste år har givet imellem 30-50kg pr. år. Derudover er der to gamle Blommetræer, Æbletræer,  bla. Discovery og Rød Ananas, nyere Kirsebærtræ, Pære, Blomme (kirkes), Donut Fersken, Et smukt Due træ, en Guldregn,  et Hjertetræ og meget mere.
Blandt bærbuske kan nævnes, Blåbær, Ribs, Solbær, Vinbær, Aronia bær (som er superfood) Rabarber og Hindbær.
Der er masser af krydderurter som Persille, Kina Purløg, Purløg, Timian, Ramsløg m.m 
I nyttehaven er der klargjort Jordbær, 100 hvidløg som allerede spirer og Jordskokker, derudover er der en rest Grønkål. Kun fantasien sætter grænser for, hvad du selv kan eksperimentere med, for at dyrke dine egne grøntsager.
ALT i haven er dyrket ØKOLOGISK og haven har været sprøjtefri i 30 år.
Alle nye hegn er ligeledes lavet af Økologisk lærk. 
Haven summer af liv og farver. Vi har hilst på flere spændende Insekter, Sommerfugle, Bier og Brumbasser. Og så har vi et Pindsvinebo, hvor vi håber på at se ungerne i foråret.
Nogle gange må man knibe sig i armen for at tro at det er sandt, når havens fugle synger og kommer helt tæt på for at blive fodret. Det er ikke til at tro, at man i dette lille paradis kun er 3 km fra Aarhus C
Haven er flot anlagt, så du får et væld af farver på skift. Rhododendron, Japansk kirsebær, Silkepæoner, Syren, Høstanemone, Klematis, Kaprifolie og masser af sommerblomster som Ærenspris, Stjernetop, Margurit og meget andet.
Om morgenen når du vågner, kan du vende sengen, så du får solen i ansigtet. Vi er vågnet til de smukkeste solopgange.
Om aftenen i forår og efterår, kan du trække ned i det nedgravede drivhus og forlænge aftenerne og tænde for lyskæderne og skabe eventyrlig hygge. Om vinteren kan du tænde den mexicanske ovn og nyde stilheden på den overdækkede terrasse og nærmest høre snefnuggene dale. 
Hvad koster herligheden? 
Vi har fulgt lidt med i hvad husene i haveforeningen Enghaven er solgt for, og vi vil gerne lande et sted, hvor pris og kvalitet hænger sammen.  Private ejendele medfølger ikke.