Have nr. 79 til salg – SOLGT

Denne skønne oase midt i Åbyhøj sælges, så du har mulighed for at nyde hele sommeren i den velanlagte og solfyldte have…

Hus: 45 kvm
Have: 550 kvm

Hytten er for nogle år siden fornyet med en skøn 45 m2 Panbo bjælkehytte, som er hentet ved Vesterhavet. Du kommer direkte ind i et fint HTH køkken med lille slagbænk/mindre spisekrog, til den anden side findes badeværelse med bruseniche, vask og separett toilet (der kommer kloakering i foreningen i løbet af det næste år) samt et børneværelse med dobbelte køjesenge. I forlængelse af køkkenet er en dejlig stor stue med brændeovn, sofahjørne og spisekrog. Herfra er adgang til soveværelset. Fra stuen går man af dobbelt terrassedør ud på en skøn stor sydvendt terrasse. Der er en god terrasse mere, som ligger helt perfekt ift. aftensolen under et stort æbletræ.
Haven er velholdt og indeholder to gamle charmerende æbletræer (de er nænsomt beskåret), pæretræ, blommetræ og diverse bærbuske. Højbede med primært jordbær. Masser af smukke blomsterbede og skønne gamle roser. Og selvfølgelig er der også en bålplads. I bunden af haven er et drivhus med en gammel, gavmild vin og bag det ligeledes en hyggekrog med masser af krydderurter. I haven er også et fint skur og trappeudgang mod Klokkervej.

Huset opvarmes med brændeovn. Energien kommer fra solceller (fra 2015), som er tilsluttet en inverter, så du har helt almindelig 220V i stikkontakten. Det varme vand, komfur og køleskab kører upåklageligt på gas (alt købt i 2015 i forbindelse med totalt renovering).

Om haveforeningen
Enghave er ikke medlem af kolonihaveforbundet, hvilket giver større individuel frihed og et mindre omfattende regelsæt end andre foreninger. Haveforeningen har en velfungerende bestyrelse og et godt socialt miljø, hjælpsomhed og sammenhold. Vinterbeboelse i haveforeningen er ikke tilladt, men man kan sagtens fyre op i  brændeovnen og nyde vinterhaven på en snefyldt dag.

Årlig haveafgift: kr. 3.700 ekskl. forbrug af vand. Årlig opsparing til kloakering i HF er på kr. 5.000. Ved overtagelse betales desuden 100 kr i indmeldelse i HF.
Kontakt:
Malene
xx
xx