Have nr. 81 til salg – SOLGT

Dejlig kolonihave i Åbyhøj sælges

Skøn oase tæt på Århus sælges. Her har du mulighed for at nyde forår/sommer i hyggelige, grønne omgivelser.

Haven er en solrig have på 540 m2 med frugttræer, bærbuske, smukke blomster og buske. Bagerst i haven står to lærketræshøjbede og et lille drivhus, hvor der er mulighed for at dyrke forskellige ting.

Huset er 27 m2 stort med entré, toilet med træk og slip, køkken, stue og hyggeligt soverum. Der er en velfungerende Morsø brændeovn, der nemt varmer huset op på kolde dage. I køkkenet er der gaskomfur og gaskøleskab. Under halvtaget er der desuden en brusekabine, hvor vandet varmes op af en gasvandvarmer. 

Huset fik i 2015 nyt tag med ekstra isolering. I 2016 blev der bygget et 10 m2 stort skur. Der er to solceller på taget, der giver 12 volts strøm i huset, så mobil og I-pad kan lades op. Der er også en konverter, der kan omdanne 12 til 230 volt, da der ikke er indlagt almindelig strøm.

Haven ligger bag Åbyhøj kirke i Haveforeningen Enghave. Enghave er ikke medlem af kolonihaveforbundet, hvilket giver større individuel frihed og et mindre omfattende regelsæt end andre foreninger, hvilket bl.a. betyder at brændeovn er tilladt og at kolonihaverne bliver solgt til markedspris. Foreningen har en velfungerende bestyrelse, mange hyggelige fællesarrangementer i fælleshaven og rare og hjælpsomme beboere. Der er planlagt lovpligtig kloakering i hele foreningen i 2021. 

Der betales pt. 5000 kr. pr. år til kloakering og en årlig haveafgift på ca. 3700 kr. plus vand https://www.hf-enghave.dk   

Kontakt: Anne