Have nr. 54 til salg – SOLGT

Nybygget bjælkehus i Åbyhøj sælges.

Nyd sommeren i et dejligt bjælkehus med frodig have.

Bjælkehuset er opført af den tidligere ejer mellem 2012 og 2020 og er opført i massive fyrrestammer og sokkel af fuldstøbt beton. Al interiør, som borde, skabe, døre og vinduer er ligeledes snedkereret i fuldtømmer af tidligere ejer. I huset er der stue, badeværelse, soveværelse og aflukket hems med vindue. I forlængelse af køkkenet er en dejlig stor stue med masseovn af finsk type. Der er plads til sofahjørne og spisekrog. I badeværelset er der bruseniche, vask og separat toilet (der kommer kloakering i foreningen i løbet af det næste år). Fra stuen er der adgang til soveværelset. En dobbelt terrassedør fører fra stuen ud på en stor sydvendt veranda.

Haven er velholdt og indeholder to gamle charmerende æbletræer, et kirsebærtræ, birketræ og diverse buske. Til køkkenhave er der fire højbede og der er bygget et drivhus og redskabsskur samtidig med opførelsen af bjælkehuset. En gangbro i massive egeplanker, fører gennem haven, fra verandaen til havelågen.

Masseovnen opvarmer huset ved at afgive varmen jævnt over flere dage, så der ikke behøves at fyres hver dag, for at holde huset varmt igennem vinteren. Elektriciteten dannes via solceller, som er tilsluttet en inverter, så du har helt almindelig 220V. Det varme vand, kogeplader og køleskab kører upåklageligt på gas.

Huset er 40 m2

Om haveforeningen:

Enghave er ikke medlem af kolonihaveforbundet, hvilket giver større individuel frihed og et mindre omfattende regelsæt end andre foreninger. Haveforeningen har en velfungerende bestyrelse og et godt socialt miljø, præget af hjælpsomhed og venlighed.

Årlig haveafgift: kr. 3.700 ekskl. forbrug af vand. Årlig opsparing til kloakering i HF er på kr. 5.000. Ved overtagelse betales desuden 100 kr i indmeldelse i HF.

 

Ved interesse, kontakt venligst:

Lasse