Have nr. 58 til salg – SOLGT

Idyllisk kolonihave-oase sælges

Vi sælger vores dejlige kolonihave på en 400 kvm grund i HF Enghave, Åbyhøj, som vi har hygget, bygget og puslet om.

Huset er 50 kvm og indeholder et stort køkkenalrum og stue i et, med stort gaskomfur, ovn, masser af bordplads og køkkenskabe, samt fin spiseplads. Der er også rigeligt plads til et lækkert sofamiljø ved brændeovnen, som er husets hjerte og opvarmningsenhed. Ud over dette er der både stort soveværelse og badeværelse med alt der dertil hører.

Vandet i huset opvarmes ved hjælp af gasvandvarmer, og elektriciteten dækkes af et nyt solcelleanlæg fra 2017. Anlægget genererer nok strøm til fx både belysning, elpisker, opladning af el-apparater, køle-fryseskab samt støvsuger fra maj-oktober. De resterende måneder af året dækker anlægget kun delvist ovenstående, afhængigt af solskinstimer.

Foruden 50 kvm hus findes der også en 10 kvm overdækket terrasse med en gammel vindrueranke som pryder loftet, et stort brændeskur, samt et værkstedsskur med plads til både værktøj og haveredskaber etc.

Haven indeholder både adskillelige bærbuske, flere æbletræer, et pæretræ og blommetræ (med plads til hængekøje), 3 højbede i lærk fra 2017, komposthjørne, pindsvinebo, samt en nyanlagt stor træterrasse i lærk fra 2018, med dertilhørende nedsænket drivhus/orangeri fra samme år.

I haven findes desuden et godt nedsivningsanlæg, en stor septiktank som skal tømmes ca hvert andet år, vandhane, samt delvist klargøring til opsamling af 3000 L regnvand til vandingsforbrug i have og drivhus.

Huset har nyt tag fra 2017, og er efterisoleret markant ved sidste ombygning i 2017, således opvarmning på ydermåneder kan klares uden det helt store energitab, samt det giver mulighed for overvintring af planter og lignende når frosten falder. Vinduer og døre er alle af nyere dato, med mange års levetid endnu.

Haveforeningen er ikke medlem af kolonihaveforbundet, hvilket giver større individuel frihed og et mindre omfattende regelsæt end andre foreninger. Haveforeningen har en velfungerende bestyrelse og et godt socialt miljø, hjælpsomhed og sammenhold.

Der betales ca. 9000 kr. årligt, heraf går ca. 5000 kr. til kloakeringsopsparing i haveforeningen, resten er haveleje og vandforbrug. Haveforeningen vil blive kloakeret i vinterhalvåret 2020/2021.

Alt i alt et rigtig sundt og skønt hus med lækker have til, placeret i en fantastisk haveforening med højt til loftet og fuglefløjt.

For ønske om fremvisning sendes SMS til xx.