Have nr. 27 til salg – SOLGT

Nyd foråret i hyggelig og velholdt kolonihave i Åbyhøj, Århus

Da jeg er blevet husejer, har jeg nu truffet den svære beslutning at sælge min skønne kolonihave i Åbyhøj, Århus. 

Haven er på 400 m2 med frugttræer, bærbuske, smukke blomster og køkkenhave. Huset er 40 m2 og bygget i 2004 med mulighed for 10 m2 udvidelse. Det er lyst, rummeligt og velholdt med hyggelig indretning, skæve vinkler, brændeovn og dejlig solrig terrasse fra 2015. Huset består af køkken med spisekrog, stue, soveværelse, entre og toilet med træk og slip. Der er indlagt vand, men vi har valgt kun at bruge udendørs bad. Der er mulighed for genetablering af indendørs bad med varmt vand. Velfungerende gasvandvarmer fra 2015, gaskøleskab i køkkenet og nyt solcelleanlæg (2 år gammelt), som leverer 220 Volt til lys og det mest nødvendige f.eks. opladning af computer mv. Huset er meget funktionelt og har mange opbevaringsmuligheder. Desuden er der et redskabsskur på ca. 6 m2. 

Haven ligger centralt bag Åbyhøj kirke i Haveforeningen Enghave, der ikke er medlem af kolonihaveforbundet. Det betyder bl.a. at det er en fri kolonihaveforening uden mange regler, at brændeovn er tilladt og at kolonihaverne bliver solgt til markedspris. Foreningen har god økonomi, en velfungerende bestyrelse, mange hyggelige fællesarrangementer i fælleshaven og søde og hjælpsomme beboere. Der er planlagt lovpligtig kloakering i hele foreningen i 2021.

Der betales pt. 5000 kr. pr. år til kloakering og en årlig haveafgift på ca. 3700 kr. plus vand. Se evt. https://www.hf-enghave.dk 

Kontakt Margrethe Kier Riisgård for fremvisning og mere info

Mail: xx 

Tlf: xx