Kolonihave nr 76 til salg SOLGT

HAVEN ER SOLGT

Haven er stor og lys, med gamle og unge træer og havedam med en myriade af salamandre og guldsmede. Beliggenheden er perfekt. Haven er velholdt – det er bare at slå græs og plante i jordstykket. Omkranset af en høj, tyk tæt hæk. Havens areal er på 538m2.

Huset er på 36m2 i indvendigt grundplan, indrettet med klinkegulv– hems i hver ende af huset. Dejligt langt skrivebord med udsigt til haven.. I midten af huset er bygget en lang sofa. Denne mangler madras/bund og evt puder.

Gasvandvarmeren er ny, og blev sat op i forbindelse med den nye målebrønd og helårsvand blev lagt ind… Huset har badeværelse med toilet, håndvask og brusebad, og dertil en 1200Liters brønd som skal tømmes en gang om året… Dette sker ganske smertefrit ved at bestille en slamsuger.

Projekter: Der skal lægges nye tagplader og undertag, isolering og loft.. Der skal males og hemsene skal have sidevægge. Enkelte stykker spær skal udskiftes.
Jeg påtænker at udføre dette arbejde i juli, men vil gerne sælge til den rigtige køber, som selv kunne have mod på dette arbejde.

Der er på grunden en fantastisk Kamille-lund som blomstrer hvert år, og som er så prægtig at den er beskrevet i en bog.

Der er solfanger på taget og et drivhus. Sågar en solid nedstøbt holder af uforgængeligt DSB-metal til en flagstang eller vindmølle.. Der er en bunke med marksten som kan bruges til spændende projekter.
Sælges udelukkende på grund af, at jeg bor permanent i Sverige og ikke har tid til hverken at passe eller bruge huset.

Pris i nuværende stand

Mvh
Jesper Nielsen

HAVEN ER SOLGT