Meddeleser fra bestyrelsen

1. Grusbunken på parkeringspladsen er kun til at fylde hullerne på vejene op med. Ikke til privat brug.

2. Hullerne rundt om vandbrøndene skal fyldes op med jord inden d. 1. oktober. Det er meget vigtigt, da vandsystemet ikke kan tåle at ligge frit, især ikke om vinteren.

3. Vi blev på generalforsamlingen enige om at have en dag her i efteråret, hvor vi skulle leje en æblemost presser og lave æblemost sammen. Ham der ville leje æblemost presseren er desværre flyttet. Er der en anden der kan leje en sådan? Hvis ja, så ring til Clea (24489579). Det ville være hyggeligt med en sådan dag – og godt at få brugt de mange, mange æbler!

4. Det er ikke tilladt at stille storskrald foran affaldsøen. Det bedes fjernes, og ikke gentaget. Det ser træls ud, at der altid står noget skrald der!

5. Blomster-/urtebedet på parkeringspladsen er blevet fjernet uden at hverken bestyrelsen eller generalforsamlingen blev spurgt om deres mening om den sag. Det er vi mange der er rigtig kede af, da vi var glade for det bed. Det gav pladsen lidt sjæl og hygge. Vi anmoder om ikke at tage sådan nogle drastiske beslutninger, og udføre dem, uden først at have talt med bestyrelsen derom.

6. Vi har lige gået havevandring og de fleste haver ser rigtig fine ud, men der er stadig mange der ikke luger, eller slår græs foran deres hæk. Det er vigtigt at I gør dette, og at I klipper hække, da det er vores “facade” udadtil og da Menighedsrådet af og til går tur heroppe for at e om vi nu holder haverne godt nok.

Med venlig hilsen bestyrelsen.