Have nr. 18 til salg SOLGT

Skønt kolonihavehus i Haveforeningen Enghave sælges.

Vi har købt hus med tilhørende have, derfor sælger vi nu vores elskede kolonihavehus.

Huset er et halmhus og er på 50 kvm med bad og toilet samt en 15 kvm stor hems. Det er opført i 2013 efter de ypperste bæredygtigheds principper. Huset ligger på en 400 kvm vel beplantet grund, hvor der findes mange forskellige bærbuske, træer og frugttræer.

I sin kerne er halmhuset bygget op om et træskellet med bærende lærkestammer. Huset har et fantastisk indeklima da halmvægge er diffusionsåbne, dvs. at de kan ”ånde”. Som opvarmningskilde er flexovn/masseovn bygget op om husets murede kærne og solindfaldet gennem den sydvendte glasfacade er et godt varmetilskud til boligen, som samtidig giver et smukt blik over haven.

Tidligere har vi boet fuldkommen off-grid med et velfungerende solcelleranlæg til at levere strømmen. Solcelleanlægget fra 2017 er fra Viva Energi og er et 2,4KW fritidshus anlæg med den nyeste inverter teknologi. Det kan køre kaffemaskine, støvsuger og andre elapparater og kan således dække dagligdagens elforbrug ved solenergi. Huset er derudover netop blevet tilkoblet elnettet.

Køleskab (2019), komfur og vandvarmer (2018) kører på gas. Der er installeret fibernet i huset og det er tilkoblet vand hele året.

Grunden har et lille værksteds- og redskabsskur på 5 kvm liggende ved indgangen til haven.

Haveforeningen Enghave er en meget engageret forening, med masser af søde mennesker og mange forskellige fællesarrangementer. Haveforeningen er ikke medlem af kolonihaveforbundet, hvilket betyder at foreningens medlemmer i høj grad selv sætter regler og rammer for foreningen. Det betyder også, at man kan have bål i haven og brændeovn i huset, samt at der ikke er bopælspligt for køber i Aarhus Kommune.

SOLGT