Have nr. 74 til salg SOLGT

Et rigtig hyggeligt og velindrettet kolonihavehus med de ekstra 10m2 og dermed 50m2 hus i 550m2 have med alt hvad hjertet begærer af frugttræer og smukke blomstrende træer.

Fra de 15m2 overdækket terrasse går du ind i bryggerset, hvor der både er indgang til, et super funktionel og stilrent badeværelse med bruser og toilet, samt et køkken.

køkkenet er stort og har meget skabsplads i i det nye Ikea-køkken fra 2016, hvor en egetræsplanke fra nærtliggende savværk er bordplade og en lækker bænk. Den gamle brændeovn var tidligere i køkkenet, og nu flyttet centralt til stuen, men nu udskiftet med den innovative nye Aduro 13 med glas i siderne, så brændeovnen kan ses fra alle sider. Derfor er køkkenet nu et større opholdsrum.

Fra køkkenet går du op i den mellemliggende stue/værelse, hvortil der er lækker speciallavet trappe af gamle bindingsværksbjælker, som fører op til den store hems, ca 15m2. I den mellemliggende stue er der pt lavet prinsesserum/tornerosetårn til min 5-årige datter. Som nævnt står brændeovnen i denne stue og med kig ned i den nyeste store stue på 11m2 med masser af lækre lysindfald fra alle siderne, samt fra 3 ovenlys. Der er yderligere opgang til en lille romantisk hems, hvor sol og måne ofte skinner ind dag og nat.

Alle vinduer og døre er termovinduer og de fleste enten nye eller fhv nye.

I haven er et super anvendeligt redskabsskur på 4m2, samt et drivhus på ca. 15m2.

El-installationen er super bruger-/miljøvenligt og drevet af 400watt solceller og god dansk inverter med ren sinus. Der er netop lavet 12volt i hele kolonihavehuset med det innovative edb-stik, så der er brugbar lys overalt.

Der er gas-varmer til vand i både køkken og bad, så man kan nyde et langt og varmt bad.

Prisen er lidt til forhandling grundet vinterperiode, og med alternativer til overtagelse, men useriøse købere, som ikke har godkendelse fra bank skal ikke henvende sig. Prisen stemmer i god overensstemmelse med kvaliteten.

Flere af tingene i huset kan tilkøbes, da de passer unikt til kolonihaven.

Kontakt:

Brian