Have nr. 82 til salg SOLGT

Vi har købt et hus med tilhørende stor have, hvorfor vi har valgt at sælge vores fantastiske lille perle.
Kolonihaven ligger på bakken i Åbyhøj, med et dejligt udsyn udover dele af Aarhus. Der er kun ca. 15 min. på cykel til Aarhus C, og hvis vejret er dårligt, går bus nr. 15 lige ude foran hoveddøren ned i byen.

Der er anlagt træterrasse i 2021, som er behandlet x 2.

Kolonihavehuset er 50m2 som består af et køkken, et badeværelse, en hems, en stue samt en tilhørende mindre hyggestue.

I haven er der ydermere et skur på 4 kvm, samt et cykelskur.

Kolonihaven er gennemrenoveret i år 2022, hvor der er lagt nye vandrør til badeværelset til hhv. bad, håndvask og toilet. Ydermere er der anlagt gulvvarme på badeværelset.

Hele taget er skiftet fra asbesttag til tagpap, hvortil loftet er hævet, så der er tilkommet en lille hems med udsigt udover byen. Her er der indsat 2 helt nye vinduer. I forbindelse med renoveringen er der tilbygget en mindre hyggestue, samt efterisoleret flere steder i huset. Der er lagt nyt klikgulv i hele hytten.

Køkkenet er skiftet i forbindelse med renoveringen. Der er opsat nyt køle-fryseskab og ovn. I køkkenet finder du ligeledes også en vaskemaskine og kogeplade.

Kolonihaven er udstyret med en luft til luft varmepumpe, som er opsat i 2022. Denne kan styres via en app. Ydermere er der opsat en helt ny brændeovn med dertilhørende skorsten, som er godkendt og overholder de nyeste love og retningslinjer fra miljøstyrelsen.

Der er gasvandvarmer installeret i køkkenet.

Der er anlagt kloakering i 2021 og indlagt el i 2022. I 2023 er det besluttet, at holde vandet åbent hele året igennem.

Haven er 550 m2, og er en af de største haver i haveforeningen.

Gå på jagt i haven, hvor du har mulighed for at finde æbletræer, blommetræ, valnøddetræ, et stort og flot bøgetræ, samt det smukkeste magnoliatræ. Ydermere vil du spotte stikkelsbær, hindbær, jordbær, små skovjordbær, solbær og rabarber.

Du har mulighed for at hygge dig på en mindre murestensterrasse nede i bunden af haven, hvor du kan varme dig ved bålpladsen ved siden af. Ligeledes er der mulighed for at nyde haven under den overdækkede terrasse.

Haveleje: 4.208 kr./år.
Kloakafdrag: 5000 kr./år.