Arkiv for kategorien ‘Haver til salg’

Have nr. 65 til salg

lørdag, 20. maj 2023

Vi sælger vores grønne perle af en kolonihave, en skøn oase i Åbyhøj, 10 minutter på cykel fra centrum. I haven er der kirsebærtræ, æbletræ, stikkelsbær, brombær, hindbær, jordbærbede og en masse andre skønne spiselige/ikke-spiselige planter. Der er havedam, hvor salamandere hygger sig, haveskur, drivhus og hængekøjer til afslapning.

Huset er en fuldt isoleret og velholdt bjælkehytte, bygget i 2009, med brændeovn, klaver og skønne kroge. Den er opført i 68 x 145 mm bjælker i skandinavisk nåletræ med termoruder og er helårsisoleret med dampspærre. Derefter er der bygget et hyggeligt anneks. I alt et beboelsesarel på 38 kvm +  hems på 12 kvm. Der er rig mulighed for at bygge op til de tilladte 50 kvm’s bebyggelse.

Foreningen blev i 2022 tilsluttet el-netværket, hvor der blev installeret køle/fryseskab, komfur og diverse el-installationer. Der er samtidig mulighed for at bruge solcelleanlægget (480watt), som giver masser af gratis strøm. Badeværelset er renoveret i 2021 med nyt toilet og bad. Fra 2023 er det besluttet, at foreningen har helårsvand, altså er der strøm og vand igennem hele året.

Til huset hører en stor sydvendt terrasse, hvoraf en del er overdækket. Huset indkranses af en smuk gammel hæk, og er beliggende i et hjørne af foreningen, hvis lukkede stisystemer grænser op til boldbane og legeplads.

Haveforeningen Enghave er en forening med højt til loftet, masser af søde mennesker og med et bredt udvalg af fællesarrangementer i foreningens fælleshave. Enghave er ikke med i kolonihaveforbundet, hvilket betyder at foreningens medlemmer i højere grad selv er med til at bestemme rammerne. Det betyder også, at det fx er tilladt at have brændeovn og at lave bål i haven.

Pris: 1.145.000

Ved interesse kontakt: Poul Kristensen på tlf.nr 60810408

Åben fremvisning søndag d.25 juni kl.13-14

 

 


 

 

Have nr. 18 til salg

tirsdag, 25. april 2023

Skønt kolonihavehus i Haveforeningen Enghave sælges.

Vi har købt hus med tilhørende have, derfor sælger vi nu vores elskede kolonihavehus.  Huset er et halmhus og er på 50 kvm med bad og toilet samt en 15 kvm stor hems. Det er opført i 2013 efter de ypperste bæredygtigheds principper. Huset ligger på en 400 kvm vel beplantet grund, hvor der findes mange forskellige bærbuske, træer og frugttræer. 

I sin kerne er halmhuset bygget op om et træskellet med bærende lærkestammer. 

Huset har et fantastisk indeklima da halmvægge er diffusionsåbne, dvs. at de kan ”ånde”.

Som opvarmningskilde er flexovn/masseovn bygget op om husets murede kærne og solindfaldet gennem den sydvendte glasfacade er et godt varmetilskud til boligen, som samtidig giver et smukt blik over haven. 

Tidligere har vi boet fuldkommen off-grid med et velfungerende solcelleranlæg til at levere strømmen. Solcelleanlægget fra 2017 er fra Viva Energi og er et 2,4KW fritidshus anlæg med den nyeste inverter teknologi. Det kan køre kaffemaskine, støvsuger og andre el-apparater og kan således dække dagligdagens elforbrug ved solenergi. Huset er derudover netop blevet tilkoblet elnettet. 

Køleskab (2019), komfur og vandvarmer (2018) kører på gas. Der er installeret fibernet i huset og det er tilkoblet vand hele året.

Grunden har et lille værksteds- og redskabsskur på 5 kvm liggende ved indgangen til haven.

Haveforeningen Enghave er en meget engageret forening, med masser af søde mennesker og mange forskellige fællesarrangementer. Haveforeningen er ikke medlem af kolonihaveforbundet, hvilket betyder at foreningens medlemmer i høj grad selv sætter regler og rammer for foreningen. Det betyder også, at man kan have bål i haven og brændeovn i huset, samt at der ikke er bopælspligt for køber i Aarhus Kommune.

Fremvisning kan aftales lørdag d. 29. april og søndag d. 30 april samt lørdag d. 13 maj og søndag d. 15 maj mellem kl. 12.00 og 16.00.

Pris 990.000

Kontakt Christian på: 25134204
Mail: christianjuulw@gmail.com