Fælles grøntdage

Kære kolonister!

Det er sommer og alting gror så fint i kolonihaven – også på fællesarealer.
Da vi i år ikke har nogen gartner til at klare de fælles grønne arealer for os, er det en opgave vi er fælles om at løse.

For at holde fællesarealer, samtidig med det kan være både hyggeligt og nemt, har bestyrelsen besluttet, at vi indfører 4 fælles grøntdage.
De kolonister der har mulighed for at deltage, mødes kl. 10.00 i fælleshaven og fordeler de opgaver der trænger. Haveforeningen bidrager med mad og drikke, hvis du bidrager med godt humør og arbejde efter evne 🙂

Man er, som kolonihave ejer naturligvis velkommen alle dagene, men det forventes at man bidrager mindst en af dagene, så vi kan hjælpe hinanden med at passe det, vi har et fælles ansvar for og er fælles om at nyde.

De fælles grønne dag er:

✂️Lørdag 6/7 kl. 10.00 i fælleshaven: Medbring alt der giver mening i forhold til hækklipning. Det er hækken mod skolen og naboer modsat skolen der skal klippes.

Søndag 28/7 kl. 10.00 i fælleshaven: Medbring hvad der kan bruges til at lue ukrudt. Det er græsplænen i fælleshaven og mod kirken der skal slås, ligesom der skal lues i fælleshaven og hvad der nu trænger.

✂️Søndag 1/9 kl. 10.00 i fælleshaven: Medbring alt der giver mening i forhold til hækklipning. Det er hækken mod skolen og naboer modsat skolen der skal klippes.

Søndag 29/9 kl. 10.00 i fælleshaven: Medbring hvad der kan bruges til at lue ukrudt. Det er græsplænen i fælleshaven og mod kirken der skal slås, ligesom der skal lues i fælleshaven og hvad der nu trænger.

Ud over fælles grønne dage er det en gave for kolonihaven, hvis du har tid og lyst til at tage det der trænger indimellem. Det kan være græsset mod kirken, i fælleshaven, ukrudt der trænger eller hvad du får øje på.

Mvh
Bestyrelsen